O kulinariach w Wolnej Sobocie
Fot. archiwum / nowe media

W audycji Wolna Sobota rozmawialiśmy o kulinariach. Jak zmienia się kuchnia i nasze smaki? Jak będą wyglądać potrawy w przyszłości - dostaniemy obiad w kapsułkach czy może czeka nas jedzenie "robaków"?

Na pytania Justyny Piekło odpowiadali szef kuchni Arkadiusz Pączka oraz autorka bloga "Garniec Smaku" i krytyk kulinarny Magda Katzen.

Szef kuchni Arkadiusz Pączka o przyszłości kulinariów

Blogerka i krytyk kulinarny Magda Katzen o smakach Podkarpacia

Oceń ten artykuł
(3 głosów)

Skomentuj

Upewnij się, że pola oznaczone wymagane gwiazdką (*) zostały wypełnione. Kod HTML nie jest dozwolony.
Zapoznaj się z Zasadami publikowania komentarzy na stronie radio.rzeszow.pl

Potrzebujesz pomocy? kliknij tutaj